NOVINKY V NAŠÍ CHOVATELSKÉ STANICI 2010


foto
  • 23.10.2010 Cidův první závod
    Od Ivy, paničky Cida, jsme dostali skvělou zprávu!!! Tuto sobotu se Iva s Cidem vypravili na European Bulldog Show 2010. Cid soutěžil ve Weihgt pullingu v kategorii psů do 20 kg. Začínali na váze 485 kg a měl pět soupeřů (pitbullů). Dále pokračoval s váhou 600, 700 a 800 kg a vybojoval krásné DRUHÉ místo. Je to SUPER výkon!!! Ivo, Cide, jsem na Vás moc pyšná. Více se můžete o Cidovi a jeho aktivitách dovědět na jeho vlastních stránkách.
  • 4.9.2010 Dog Show Rybníky – Speciální výstava SBT
    Tato Speciální výstava byla součástí krajské výstavy v Rybníkách u Dobříše. Stafíčci se dostavili v hojném počtu (152 přihlášených), takže kolem kruhů moc místa nezbylo. K posuzování byli pozváni rozhodčí z Maďarska – pan András Kórozs posuzoval psy a paní Radvánszky Katalin posuzovala feny.

    I zde jsme se setkali s bráškou Cidem, Ivou a Martinem. Edík byl poprvé přihlášený mezi velké kluky do mezitřídy. Kluci byli zase spolu a bojovali bok po boku. I když jsme se všichni snažili, klukům to tedy bylo asi jedno (a Edovi obzvlášť, protože pro něj byly přitažlivější fenky ve vedlejším kruhu a něco v trávě), vysloužili jsme si známku Velmi dobrý. Máme pár fotek kluků od p. Michala Mička, chov. st. Z Amidey, také nás vyfotili Hanka a Robert z Dream Staff Bohemia. Děkujeme :).

    Protože je podzimní MVP v Praze zrušená, byla to pro nás poslední výstava v tomto roce:(.
  • 28.8.2010 MVP Interdog Bohemia
    Na výstavy do Mladé Boleslavi jezdím ráda. Cesta od nás vede hezkou krajinou (nejedeme po dálnici), rychle uteče a výstavy zde jsou dobře organizované. Bohužel nyní nás překvapil dopravní kolaps při příjezdu k výstavišti. Měla jsem obavu, že zmeškáme a tak jsem auto odstavila na parkovišti u nějaké firmy, vzala jen to nejnutnější a Edu a vyrazila pěšky k výstavišti. Začátek jsme nezmeškali a přestalo i pršet :).

    Tentokrát nás posuzoval Ing. J. Dostál, který pečlivě prohlédl každého pejska a podrobil ho důkladné zubní prohlídce. Edíka jsem přihlásila do třídy mladých, kde měl opět početnou konkurenci. Nakonec jsme dostali známku Výborný.

    Na výstavu přijela i Iva s Martinem a Cidem. Cid nastoupil v mezitřídě, kde si vybojoval známku Výborný 4. Ivo, Cidíku, gratuluji, jste pašáci :)!!!

    Za fotku mlsného Edy díky Dream Staff Bohemia:
  • 7.8.2010 Krajská výstava psů Kladno
    Na tuto sobotu jsem Edíka přihlásila na Krajskou výstavu psů do Kladna. Výstava byla naštěstí ve sportovní hale, tak nám nepřízeň počasí příliš nevadila. V hale bylo sice málo prostoru. Pomalu nebylo doslova kam šlápnout, ale pořád lepší, než přívaly deště, které padaly z nebe od pátku. Stafíčky a další plemena posuzoval p. O. Vondrouš. Edu jsem vystavila ve třídě mladých, kde dostal známku Výborný 1, Vítěz třídy a moc pěkný posudek. Také jsme zkusili štěstí v odpolední soutěži o titul Nejlepší mladý, ale bohužel byla upřednostněna dlouhosrstá plemena.

  • 17.7.2010 Jsme vyrazili s Edou na Národní výstavu do Mladé Boleslavi. Na výstavu byl přihlášen i Cid (Clark) Ivy a Martina. Rozhodčím pro stafíčky byl p. Petr Broukal (CZ – chov. st. z Lodice). Oba kluci byli přihlášeni do třídy mladých, kde měli kunkurenci dalších sedmi černých pejsků. Pan rozhodčí posuzoval svým osobitým způsobem, kladl důraz na pohyb, takže jsme si trochu zaběhali. Ale nebylo to tak strašné, pan rozhodčí bral ohled na přicházející horko a posuzování rychle odsýpalo. Oba kluci dostali známku – výborný. Cidík s Ivou navíc bojovali o pořadí a vybojovali si známku V4. Mám z kluků ohromnou radost.

    Ve výstavním kruhu kluky vyfotila paní Lucka Hnátková, které moc děkujeme :).
  • 17.6.2010 Slavila naše temperamentní a neúnavná Zuza své čtvrté narozeniny. Všechno nejlepšííí :))), náš prdloušku!!! K narozkám dostala spoustu laskomin a míček. O laskominy se rozdělila s Berkou a Edou, ale míček rozhodně nikomu půjčovat nebude, brání si ho zuby, nehty :). Pár fotek s hraním s míčkem….
  • 12.6.2010 Tuto sobotu se konala v Kolesech u Pardubic Klubová výstava SBT. Počasí bylo v tento den obzvláště vypečené – slunce pražilo od rána, občas přeběhnul po obloze malý mráček. Pro pejsky to byla ohromná zátěž, obzvlášť v kruhu, kdy se neměli kam schovat. K posuzování byli pozváni rozhodčí z Anglie, pan Jeffrey Ford (posuzoval feny) a pan Frank Gough (posuzoval psy). Náš Eda (Caspar) byl přihlášen do třídy mladých, kde měl konkurenci 20-ti psů, převážně černé barvy. Po důkladném posouzení získal Eda známku Výborný.

    Opět jsme měli štěstí, že nás do svého objektivu zachytili manželé Innemanovi (chovatelská stanice Dream Staff Bohemia), za což jim moc děkujeme :)) !!!
  • 22.5.2010 Tuto sobotu se konala v Litoměřicích mezinárodní výstava psů Nord Bohemia Canis. Stafíčky posuzovala paní Jana Daňková. Z naší chovatelské stanice byli přihlášeni do třídy mladých náš Eda (Caspar) a Cid (Clark) Ivy a Martina. V konkurenci šesti pejsků vybojovali krásné umístění. Eda V3, Cid V4. Kluci mi udělali opravdu VELKOU radost :).

    Takto naše kluky zachytil na výstavě p. Inneman (chov. st. Dream Staff Bohemia). Za pěkné fotky moc děkujeme :-)!!!
  • 26.4.2010 Tento den oslavili naši kluci z vrhu C své první narozeniny. Všem moc přejeme hodně zdraví a štěstí po boku svých pánečků. Eda za ten rok pořádně vyrostl. Pořídili jsme mu pár fotek, které si můžete prohlédnou zde.
  • 17.4.2010 V tento den oslavila své omsé narozeniny naše šedohubka Berry. Tak jako každý rok, dostala nový aportovací míček a spoustu kousacích laskomin.Spolu s Berkou oslavili své osmé marozeniny i její sourozenci z vrhu B (Bert, Bax a Becky), kterým přejeme hodně zdraví, spoustu elánu do života a milující páníčky.
  • 3.4.2010 Tuto sobotu se konala v Mladé Boleslavi klubová výstava, psy posuzoval František Polehňa. Zrzavé barvy naší chovatelské stanice hájili kluci – náš Eda (Caspar) a Cid (Clark) Ivy a Martina. Oba byli přihlášeni do třídy mladých, kde oba získali známku VD.
  • 27.3.2010 Dnes je tomu již neuvěřitelných devět let, kdy na svět přišla naše první štěňátka. Přejeme Sáře (Andy), Toničce, Artušovi a Arnimu hodně zdravíčka a hodně štěstí se svými milujícími pánečky. Tomáškovi (Albi), bohužel, jen tichá vzpomínka.
  • 9.2.2010 Naši zrzouni si zimu řádně užívají, obzvlášť Eda, ale dovedou taky pěkně lenošit :-). V lenošení je mistr Berka. Eda má ve své fotogalerii přidány nové zimní fotky.